الإثنين 03 أبريل 2023 11:30 صباحًا - بتوقيت القدس

שתייה והנשיאות מגנים את פשעי הכיבוש בעיר שכם

היום, שני, גינו ראש הממשלה מוחמד שתייה והנשיאות הפלסטינית את פשע הכיבוש הישראלי עם שחר בעיר שכם , שהוביל למותם של אזרחים.


שתייה אמר בהצהרה: "הרציחות והפשעים שביצעו חיילי הכיבוש והמתנחלים לא נפסקים עד שהם מתחילים שוב, ברצף ההרג ושפיכות הדמים של צעירים, ילדים ונשים. אתמול שני הצעירים, מוחמד אל- אוסאיבי ומוחמד ברדיה, הוצאו להורג, ועם עלות השחר היום הוצאו להורג שני הצעירים, מוחמד אל-חלאק ומוחמד אבו בכר, כחלק ממדיניות שיטתית שאומצה על ידי פושעים רצחניים.


דובר הנשיאותי, נביל אבו רודיינה , אמר מצדו: "המשך צעדיהם החד-צדדיים של התיישבות, הרג ופלישות למסגד אל-אקצא המבורך של רשויות הכיבוש הישראליות מאשרים כי הם שואפים להסלים את המצב, למתוח את האווירה ולגרור. האזור לתוך מעגל של אלימות וחוסר יציבות".


אבו רודיינה הזהיר מפני המשך חדירת מתנחלים למסגד אל-אקצא והתקפות על מתפללים, והדגיש כי התקפות אלו הן הסלמה מסוכנת שלא ניתן לקבלה.


אבו רודיינה החזיק ברשויות הכיבוש האחראיות להתקפות המתמשכות הללו על העם הפלסטיני, וקרא לקהילה הבינלאומית, במיוחד לממשל האמריקני, להתערב ולהפעיל לחץ על הממשלה הזו להפסיק את פשעיה נגד העם הפלסטיני, לפני שהמצב יתפוצץ.

دلالات

شارك برأيك

שתייה והנשיאות מגנים את פשעי הכיבוש בעיר שכם

النشرة الإخبارية

كن الأول في معرفة أهم الأخبار العاجلة فور حدوثها.

ابق على اطلاع على آخر الأخبار، واشترك في خدمة الأخبار العاجلة التي تصل إلى بريدك الإلكتروني يومياً.

بتسجيلك، فأنت توافق على الشروط والأحكام الخاصة بنا وسياسة الخصوصية.