Mon 26 Aug 2024 6:17 pm - Jerusalem Time

אונר"א: המחסור במים בדיר אל-בלח הגיע ל-85% בגלל התוקפנות הישראלית

סוכנות הסעד והעבודות של האו"ם לפליטים פלסטיניים (אונר"א) הודיעה היום, שני, כי המחסור במים הגיע ל-85% בדיר אל-בלח במרכז רצועת עזה, מה שמעיד על כך שרק 3 בארות מים מתוך 18 פועלות בשטח העיר כתוצאה מהתוקפנות הישראלית שנמשכת כבר 11 חודשים.


אונר"א אמרה בפוסט בפלטפורמת "X", "בשל הפעולות הצבאיות המתמשכות בדיר אל-בלח, רק 3 בארות מים מתוך 18 עדיין פועלות, מה שהוביל למחסור במים של 85%".


היא הוסיפה: "אנשים בעזה חיים לא רק בפחד מתמיד לחייהם, אלא גם נאבקים לספק אפילו את הצרכים הבסיסיים ביותר שלהם".


הסוכנות אישרה בפרסום שני כי "זהו דה-הומניזציה מוחלטת וטרגדיה אינסופית", וציינה כי "משפחות ברחבי רצועת עזה עדיין נאלצות לברוח ולעזוב את בתיהן ורכושן מאחור".


היא המשיכה: "כל מה שהם יכולים לעשות עכשיו זה לנסות לשרוד. האנשים (בעזה) איבדו הכל", חידשה את דרישתה להפסקת אש מיידית בעזה.

Tags

Share your opinion

אונר"א: המחסור במים בדיר אל-בלח הגיע ל-85% בגלל התוקפנות הישראלית

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.