الخميس 15 أغسطس 2024 2:22 مساءً - بتوقيت القدس

אבו עוביידה חושף את תוצאות חקירת הריגתו של אסיר בידי השומר שלו

אבו עוביידה, הדובר הצבאי של גדודי עז אלדין אלקסאם, אמר כי החקירה שנערכה על הריגת אסיר בידי שומרו הראתה כי המתגייס פעל כנקמה לאחר שקיבל את הידיעה על מות הקדושים שלו. שני ילדים.


אבו עוביידה אמר, "האירוע אינו מייצג את המוסר שלנו ואת תורת דתנו בהתמודדות עם אסירים", והסביר כי גדודי אל-קסאם יחמירו את ההנחיות לאחר שהאירוע יחזור על עצמו בשני מקרים עד כה.


באותו הקשר, אבו עוביידה הטיל על "האויב את האחריות המלאה לכל הסבל והסכנות שאליהם חשופים אסיריו".


הוא הוסיף כי הכיבוש הישראלי "שבר את כל כללי האינטראקציה האנושית וההומניטרית ונהג ברצח עם אכזרי נגד עמנו".


אבו עוביידה חשף לפני מספר ימים כי שני מתגייסים שהוקצו לשמור על אסירים ישראלים הרגו, בשני תקריות נפרדות, אסיר ישראלי ופצעו קשה שתי אסירות.


אבו עוביידה הטיל על ממשלתו של בנימין נתניהו את האחריות למעשי הטבח הישראליים שבוצעו ברצועת עזה ולתגובות שהשפיעו על חייהם של האסירים תוצאותיו מאוחר יותר.


دلالات

شارك برأيك

אבו עוביידה חושף את תוצאות חקירת הריגתו של אסיר בידי השומר שלו

النشرة الإخبارية

كن الأول في معرفة أهم الأخبار العاجلة فور حدوثها.

ابق على اطلاع على آخر الأخبار، واشترك في خدمة الأخبار العاجلة التي تصل إلى بريدك الإلكتروني يومياً.

بتسجيلك، فأنت توافق على الشروط والأحكام الخاصة بنا وسياسة الخصوصية.