Sat 07 Sep 2024 1:55 pm - Jerusalem Time

הכיבוש הורס 45 בתים חקלאיים ממערב לחברון

דחפורי הכיבוש הישראלי הרסו 45 בתים חקלאיים באזור טייבה, צפונית-מערבית לחברון.


האזרח איימן נימר חסן שללדה אמר כי הם הצליחו להגיע לאזור שבוע לאחר שכוחות הכיבוש מנעו את הגישה אליו, שם גילו הריסות ודחפור של 45 בתים וסוכות חקלאיות.


הוא הסביר כי דחפורי הכיבוש הרסו חדר מגורים חקלאי בבעלותו, המורכב משתי קומות, הראשונה מיכל מים עם מחסן, והשנייה חדר ומתקניו בשטח של 65 מ"ר, בנוי אבן.


הוא ציין כי דירות אלו ברישיון העיירה תרקומיא ומחוברות לשירותי מים וחשמל, והסביר כי הכיבוש מונע כל העת מחקלאים להגיע לאדמותיהם, בנוסף להתקפות המתנחלים, שגדלו בתדירותם מאז תחילתה של התוקפנות נגד רצועת עזה.


  1. ידוע שבעלי הבתים שנהרסו כוללים: זיאד ג'עפר אל-ג'עפרה, עדנאן עזאת אל-שלאלפא, נימר חסן אל-חיה, חסן אחמד אל-ג'עפרה, אבו אל-פחד תנינה, עומר עבד אל-רחמן אגרייב, עבד אל-ג'וואד. אגרייב, עאדל סלמאן אגרייב, מחמוד מוחמד איברהים, ובסאם עבד אל-רחמן אגרייב, מגדי מוחמד חוסיין אגרייב, זיאד אחמד אל-דאביינה, ג'לאל עבד אל-עזיז אגרייב, ואקל אל-ג'אפרה.

Tags

Share your opinion

הכיבוש הורס 45 בתים חקלאיים ממערב לחברון

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.