Sun 01 Sep 2024 5:07 pm - Jerusalem Time

בן גביר קורא להרוג עצורים פלסטינים ולעצור את תנועת התושבים בגדה המערבית

השר לביטחון לאומי הישראלי איתמר בן גביר חידש ביום ראשון את ההסתה שלו להטיל עונשים קולקטיביים חדשים על תושבי הגדה המערבית הכבושה, וקרא להרוג אסירים פלסטינים בבתי כלא כיבוש.


בפוסט בחשבונו ברציף "X" קרא בן גביר, ממקום פיגוע הירי היום ליד המחסום הצבאי תרקומיה בעיר חברון בגדה המערבית, "לפרוס מחסומים צבאיים נוספים בגדה המערבית, ועצירת תנועת הפלסטינים ברחובותיה".


בן גביר טען כי "זכותם של ישראלים לחיים עדיפה על חופש התנועה של תושבי הרשות הפלסטינית", אותה הזכיר בעת שבדק את מקום הפיגוע שאירע ביום ראשון בבוקר, סמוך לעיר הפלסטינית תרקומיה שבאזור. דרום הגדה המערבית.


בן גביר קרא לעצור את התנועה ברחובות הגדה המערבית ולהציב מחסומים ברחבים, תוך הכללת עונש מוות לאסירים פלסטינים על סדר היום של המיני-קבינט הישראלי ביום ראשון.


השר לביטחון לאומי גם דחק בכיבוש עוד אדמות פלסטיניות ובהקמת יישוב יהודי ברצועת עזה.


Tags

Share your opinion

בן גביר קורא להרוג עצורים פלסטינים ולעצור את תנועת התושבים בגדה המערבית

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.