Thu 24 Aug 2023 7:44 pm - Jerusalem Time

"הכלכלה הלאומית" אוסרת על שיווק חומוס ישראלי ורשויות ישראליות מזוהמות

משרד הכלכלה הלאומית אסר היום, יום חמישי, על כניסת ושיווק חומוס ישראלי ורשויות ישראליות הנושאות את המותג "עותמני" לשוק הפלסטיני, בשל העובדה שהם מכילים חיידקי ליסטריה מונוציטוגן, המהווים איום על הבריאות והבטיחות. של הצרכן.


לפי הודעת המשרד, אנשי המשרד החלו להוציא מהשוק את פריטי מוצרי החברות הישראליות, הנושאים תאריכי ייצור של 23/7 ותאריך תפוגה של 6/9, בנוסף להודיע לסוחרים שלא. למכור אותם לאזרחים בעונש של אחריות משפטית.


המשרד הזהיר את האזרחים מפני קנייה וצריכה של פריטים אלו, ולהסתמך בעיקר על מוצרים פלסטינים המאופיינים באיכות גבוהה, נתונים לבקרה ובדיקות תקופתיות ועומדים בדרישות הבריאות.


ראוי לציין כי משרד הכלכלה משך במהלך השנה הנוכחית מספר מוצרים ישראלים לאחר שגילה הימצאות של סלמונלה בהם, המהווה איום על בריאותם ובטיחותם של האזרחים.

Tags

Share your opinion

"הכלכלה הלאומית" אוסרת על שיווק חומוס ישראלי ורשויות ישראליות מזוהמות

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.