Sat 15 Jul 2023 8:04 am - Jerusalem Time

"מאורה של שחור" בעיני חיילי וקציני היונה!

חיילים וקצינים מיחידת הים המיוחדת הישראלית הודו כי רבים מהמבוקשים המשתייכים לקבוצות "מאורת השחורים" הפעילות בשכם העדיפו להתנגד ולהתנגח במקרים רבים לפני חיסולם.


כך עולה בדיווח וידאו ששודר אמש בערוץ 12 על פעילות הכוח המיוחד, שהיווה גורם חשוב בחיסול לוחמי התנגדות רבים בשנים האחרונות.


על פי הערוץ העברי, קבוצות אלו ממומנות על ידי תנועת "חמאס" וכי רבים מפעילי התנועה משתייכים אליה.


קצין ישראלי מיחידת ים אמר כי לפעמים קל להגיע למקום הימצאם של המבוקשים בתוך העיר העתיקה בשכם, והמבוקשים החוסלים הופתעו וציין כי חלקם נלחמו לזמן קצר או זמן ארוך יותר, אבל בסופו של דבר הם חוסלו או נהרגו. 


והוא אישר את מה שפורסם על ידי פלסטינים באמצעות מצלמות מעקב, שכוחות מיוחדים של אל-ימאם היו מחופשים בלבוש אזרחי כדי להגיע למקומות שבהם מסתתרים המבוקשים, כדי להתחיל בפעולות נגדם.

Tags

Share your opinion

"מאורה של שחור" בעיני חיילי וקציני היונה!

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.