Sun 08 Jun 2025 1:30 pm - Jerusalem Time

חקלאי נפצע לאחר שהותקף על ידי חיילי הכיבוש מדרום לבית לחם.

חקלאי סבל מחבלות ופצעים ביום ראשון לאחר שהותקף על ידי חיילי הכיבוש הישראליים בעת ששהה באדמתו בעיירה אל-ח'דר, מדרום לבית לחם.

מחמוד עבדאללה, חבר באגודה השיתופית החקלאית באל-ח'דר, דיווח כי כוחות הכיבוש ומתנחל פרצו לאזור "סאהל אל-רוג'ום", סמוך לצומת המוביל להתנחלות "אפרת" מדרום, ותקפו את האזרח חאלד מוחמד יעקוב סובייח (בן 63) בזמן ששהה על אדמתו עם אשתו ובתו.

עבדאללה הוסיף כי כוחות הכיבוש עצרו את אשתו ובתו של סובייח למשך זמן מה, לאחר מכן לקחו אותו לסביבת ההתנחלות דניאל לפני ששחררו אותו, והותירו אותו לבדו, סובל מפציעתו, עד שהועבר לבית חולים בבית לחם.

ראוי לציין כי מאז תחילת התוקפנות על רצועת עזה, נמנעה גישה של חקלאים בעיירה אל-ח'דר לאדמותיהם. הם הותקפו, נעצרו ויבוליהם הוחרמו.

Tags

Share your opinion

חקלאי נפצע לאחר שהותקף על ידי חיילי הכיבוש מדרום לבית לחם.

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.