Mon 10 Jun 2024 1:42 pm - Jerusalem Time

המונים משתתפים במסע הלוויה של השהיד יוסף עבד דיין בטול כרם

היום, יום שני, התאבלו המוני ענק על גופתו של השהיד יוסף סמיח עבד אל-כרים עבד אל-דיים (בן 21), שנרצח הבוקר מכדורי כוחות הכיבוש בשכונת מוראבה חנון במחנה טול-כרם.


מסע ההלוויה החל מבית החולים הממשלתי הקדוש תאבת ת'אב, והאבלים הסתובבו ברחובות העיר בתוך קריאות פטריוטיות זועמות וקריאות בגנות פשעי הכיבוש נגד עמנו הפלסטיני בגדה המערבית ובעזה, והם הלכו איתו ביתו במחנה כדי לחלוק כבוד אחרון, לפני שהועבר למסגד אל-סלאם במחנה האבלים ערכו לו את תפילת הצהריים והלוויה, ואז הוא נקבר בבית הקברות לקדושים בפרבר דנאבה. מזרחית לעיר.


עם מות הקדושים של עבד אל-דיים, מספר החללים שמתו על אדמת נפת טול-כרם מאז התוקפנות הישראלית ברצועת עזה ב-7 באוקטובר עולה ל-113 חללים.

Tags

Share your opinion

המונים משתתפים במסע הלוויה של השהיד יוסף עבד דיין בטול כרם

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.