Sun 09 Jun 2024 10:05 am - Jerusalem Time

הכיבוש עוצר מספר אזרחים בג'נין ובחברון

כוחות הכיבוש הישראלי עצרו, עם עלות השחר ובבוקר ראשון, מספר אזרחים במהלך מסע פשיטות באזורים שונים בגדה המערבית.


בג'נין הסתערו כוחות הכיבוש על העיירה עראבה ועצרו את שני האחים, נור אלדין ומוחמד מחמוד עבד אל-רחים, מואמן סעיד להלוה ואנס פריד ג'אבר, לאחר שפשטו וערכו חיפוש על בתי משפחותיהם והתעסקו בהם. תוכן.


הם גם עצרו: נור אלדין מחמוד עבד אל-רחים ואחיו מוחמד, סעיד תאופיק להלוה ובנו הילד מואמן, אנאס פריד ג'אבר, לובנה מאזן עז אלדין ובראה עימאד אלארדה, לאחר פשיטה על בתיהם, חיפשו, והתעסקו בתוכנם.


בחברון הסתערו כוחות הכיבוש על העיר ועצרו את האחים עבדאללה, לואי ויזאן עימאד נירוך, בידיעה שאביהם עצור בבתי הכלא של הכיבוש.


ברמאללה הסתערו כוחות הכיבוש על מחנה ג'לזון והתמקמו ליד בית הספר הבסיסי לבנים ג'לזון, מבלי שדווח על מעצרים עד כה.


בשכם הסתערו מספר ג'יפים כובשים לאזור מזרח העיר ולמחנה בלאטה, והציבו צלפים על הגגות, שם התרחשו עימותים, עם ירי של כדורים חיים, פצצות גז רעל ופצצות קול.


חיילי חי"ר הסתערו על מספר בתים, ערכו בהם חיפוש והתעסקו בתכולתם בתוך המחנה, אך לא דווח על מעצרים.

Tags

Share your opinion

הכיבוש עוצר מספר אזרחים בג'נין ובחברון

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.