الثّلاثاء 23 أبريل 2024 1:21 مساءً - بتوقيت القدس

גופותיהם של 310 חללים נמצאו משלושה קברי אחים בחאן יונס

היום, יום שלישי, חילצו צוותי הצלה ואמבולנס את גופותיהם של 35 חללים מקברי אחים במתחם הרפואי נאצר, לאחר שהכיבוש נסוג מהעיר חאן יונס שמדרום לרצועת עזה.


מקורות בעיתונות אמרו כי צוותי הצלה ואמבולנס חילצו 35 גופות, בעוד שהם חילצו ביום ראשון 210 גופות וגופות של 73 חללים אתמול, יום שני, מקבר אחים בבית החולים הרפואי נאצר, ובכך הביאו את המספר הכולל של חללים שגופותיהם. נמצאו עד כה ל-310 חללים.


היא ציינה כי רוב הגופות היו שייכות לאזרחים מקבוצות וגילאים שונים, שנהרגו על ידי כוחות הכיבוש במהלך הסתערותם על המתחם, וקברו אותם ביחד בתוכו.


היא אישרה כי המספר הגדול ביותר של חללים בקרב קורבנות קברי אחים והסתערות על בתי חולים היו נשים וילדים, שכן כוחות הכיבוש גררו בכוונה דחפור עשרות גופות וקברו אותן לפני נסיגה מכל אזור ברצועת עזה.


המקורות ציינו כי היו מאות נעדרים בטבח בחאן יונס, והיעלמותם של כ-2,000 אזרחים לאחר נסיגת כוחות הכיבוש מכמה אזורים ברצועת עזה.

دلالات

شارك برأيك

גופותיהם של 310 חללים נמצאו משלושה קברי אחים בחאן יונס

النشرة الإخبارية

كن الأول في معرفة أهم الأخبار العاجلة فور حدوثها.

ابق على اطلاع على آخر الأخبار، واشترك في خدمة الأخبار العاجلة التي تصل إلى بريدك الإلكتروني يومياً.

بتسجيلك، فأنت توافق على الشروط والأحكام الخاصة بنا وسياسة الخصوصية.