Sun 02 Jul 2023 3:46 pm - Jerusalem Time

מועדון השבויים מאשר שהעצורים שדיד, טלהאמה ועביידו השעו את השביתה הפתוחה שלהם

מועדון האסירים הפלסטינים אישר כי העצורים המינהליים, אנאס שדיד, מחמוד טלאחמה ועבדאללה עבידו מחברון, השעו את שביתת הרעב הפתוחה, שנמשכה (15) ימים, בדחיית מעצרם המינהלי.


ממועדון האסירים נמסר כי הצעד להפסקת השביתה הגיע לאחר הבטחות שקיבלו לקביעת תקרת מעצרם המינהלי, והצביעו על כך שלאחר שהפסיקו את השביתה, הם הועברו מתאי כלא עופר למחלקות הכלליות של בית הסוהר. 


ממועדון השבויים נמסר כי במהלך 15 ימי שביתתם ביצעה מינהלת בתי הסוהר צעדים פוגעניים נגדם, והצעד הראשון הוא העברתם לתאי צינוק, הפעלת לחץ והחזקתם בחומרה. ותנאים קשים. היא גם העבירה אותם למספר ימים לבידוד של הכלא (איילון-רמלה).


ממועדון השבויים נמסר כי שביתת שלושת העצורים היא זעקה חדשה לנוכח הפשע וההסלמה חסרת התקדים של מעצר מנהלי, שכן מאז 2003 לא היינו עדים לעלייה כזו במספר העצורים המינהליים.




Tags

Share your opinion

מועדון השבויים מאשר שהעצורים שדיד, טלהאמה ועביידו השעו את השביתה הפתוחה שלהם

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.