Sat 27 May 2023 6:48 pm - Jerusalem Time

המחנכת, אביר קוניבי, זכתה בפרס "מורה יוצר" ברמת העולם הערבי

היום, שבת, פורסם כי המורה אביר קוניבי זכתה בפרס החינוך של חליפה בקטגוריית "מורה יצירתי" ברמת העולם הערבי, במהלך אירוע שנערך באיחוד האמירויות.


שר החינוך, מרואן אוורטני, בירך את המורה קוניבי על הישג זה, וציין כי המורה הפלסטיני, למרות הנסיבות והאתגרים שהוא עובר, ממשיך לרשום מצוינות בפורומים מקומיים ובינלאומיים שונים, מאחל למורה הצלחה והישגים. הישגים חדשים.


ראוי לציין כי המורה קוניבי זכתה בעבר בתואר המורה לפלסטין בתחרות השנתית שאורגנה על ידי משרד החינוך, והיא לומדת מתמטיקה בבית הספר לשני בנות משניות של Wedad Nasir Al-Din ממנהלת חברון.


פרס חליפה לחינוך נועד לתמוך במוסדות חינוך וחינוך, להגביר את היצירתיות בהם ולהפיץ תרבות של יצירתיות. הוא מוענק לא רק למוסדות חינוך באיחוד האמירויות, אלא כולל גם את העולם הערבי, שכן הוא מכבד את המאמצים של עובדים במוסדות חינוך על תרומתם בתחומי החינוך השונים, לרבות השכלה כללית, חינוך לאנשים נחושים והשכלה גבוהה יותר.

Tags

Share your opinion

המחנכת, אביר קוניבי, זכתה בפרס "מורה יוצר" ברמת העולם הערבי

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.