Wed 26 Apr 2023 12:25 pm - Jerusalem Time

אבו רודיינה: ממשלת ישראל מחפשת דרכים לפוצץ את המצב

נביל אבו רודיינה, דובר הנשיאות הפלסטינית, אמר היום, רביעי, כי ממשלת ישראל הקיצונית מחפשת דרכים לפוצץ את המצב באזור, מאשימה אותה במדיניות המסוכנת שהיא מובילה שמטרתה להרוס כל מאמץ אזורי או בינלאומי שנעשה. לספק יציבות ולמנוע את הידרדרות המצב.


בהצהרה לעיתונות ציין אבו רודיינה כי מתנחלים קיצוניים הסתערו על מסגד אל-אקצא והניפו את דגל הכיבוש בחצרותיו, ומשטרת הכיבוש הסתערה שוב ושוב על קפלת באב אלרחמה וחבלה במתקני החשמל שבתוכה.


אבו רודיינה אמר: רשויות הכיבוש הישראלי גוררות את האזור לכיכר האלימות, ההסלמה, המתיחות וחוסר היציבות, באמצעות התעקשותה להמשיך במדיניות של ענישה קולקטיבית, הרג והתקפות על מסגד אל-אקצא המבורך, בנוסף להדגשה. שאנשינו לא יאפשרו לרשויות הכיבוש לפגוע במסגד אל-אקצא המבורך או להתעסק בו, אפילו ההתקפות החוזרות ונשנות על קפלת באב אל-רחמה במסגד אל-אקצא משחקות באש, שכן הקפלה היא חלק בלתי נפרד מ. מסגד אל - אקצא.


והוא סבר שהמצור שהוטל על ערים פלסטיניות, בנוסף להמשך ההסתערות על ערים, כפרים ומחנות, הוא בגדר ענישה קולקטיבית נגד עמנו הפלסטיני, והדגיש שמדיניות זו לא תביא ביטחון ויציבות לאיש, אלא תביא. לדחוף עניינים להסלמה ולמתחים נוספים.


אבו רודיינה קרא לממשל האמריקני להתערב לאלתר כדי להפסיק את הפרקטיקות המסוכנות הללו, ולהפעיל לחץ על ישראל להפסיק את כל צעדיה החד-צדדיים. להמשיך להטיל אימה על מתנחלים נגד עמנו ברצח וגניבה, בחסות צבא הכיבוש.

Tags

Share your opinion

אבו רודיינה: ממשלת ישראל מחפשת דרכים לפוצץ את המצב

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.