Mon 17 Apr 2023 10:43 am - Jerusalem Time

סרט סופר מריו ממשיך להופיע בקופות באמריקה

ביום ראשון, "The Super Mario Bros. Movie" שמר על ההובלה שלו בקופות צפון אמריקה , בהופעה שעשויה להיות בין הטובות ביותר לסרטים שיצאו השנה.


סרט האנימציה, שהופק על ידי אולפני יוניברסל, נינטנדו ו-Illumination, הרוויח 347 מיליון דולר מאז יציאתו במהלך חופשת הפסחא בבתי הקולנוע בארצות הברית וקנדה, על פי נתונים ראשוניים שפרסמה החברה המתמחה, "יחסי חוויה".


והגיע למקום השני בדירוג, "The Pops Exorcist", בו משחק ראסל קרואו בתפקיד הראשי, והשיג 9.1 מיליון דולר, בתוצאה שמראה הבדל משמעותי ממה שהושג בסרט של אחת הדמויות המפורסמות ביותר ב ההיסטוריה של משחקי וידאו.


למקום השלישי הגיע הסרט "John Wick: פרק 4", עם הכנסות של 7.9 מיליון דולר. בעבודה זו, קיאנו ריבס לוקח על עצמו את התפקיד של רוצח מקצועי שנלחם נגד קבוצת פשע בינלאומית. במהלך ארבעת השבועות שבהם הוצג בבתי הקולנוע בצפון אמריקה, הסרט הכניס 160 מיליון דולר.


ובמקום הרביעי הגיעה הקומדיה "רנפילד", שבה מגלם ניקולס קייג' את התפקיד של דרקולה, עם 7.7 מיליון דולר בסוף השבוע הראשון שלה.


וחמישי היה הסרט "R", בבימויו של בן אפלק, העוסק בהיסטוריה של מותג הספורט "נייקי" ובתפקידו של שחקן הכדורסל האמריקאי המפורסם, מייקל ג'ורדן, בהשקת המותג הזה, עם הכנסות של 7.7 מיליון. דולרים.


להלן הסרטים הנותרים בעשרת הדירוגים הראשונים בקופות צפון אמריקה השבוע:


6. "מבוכים ודרקונים: כבוד בין גנבים" (7.3 מיליון דולר).


7- "Suzume" (5 מיליון דולר).
8- "המאפיה של אימא" (שני מיליון דולר).
9- "צעקה 6" (1.4 מיליון דולר).
10- "נפאריוס" (1.33 מיליון דולר).

Tags

Share your opinion

סרט סופר מריו ממשיך להופיע בקופות באמריקה

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.