Sun 16 Apr 2023 11:19 am - Jerusalem Time

הנשיא עבאס יישא נאום חשוב באו"ם בחודש הבא

הנציג הקבוע של מדינת פלסטין באו"ם, ריאד מנצור , אמר היום, יום ראשון, כי "הנשיא מחמוד עבאס יישא נאום חשוב במהלך השתתפותו בהנצחת הנכבה באו"ם בחודש הבא".


מנצור הוסיף: "האומות המאוחדות יציינו, לראשונה, במטה שלה, את יום השנה ה-75 לנכבה, בחמישה עשר במאי הקרוב".


הוא הדגיש כי לצעד זה יש משמעות פוליטית לגבי הזכות להגדרה עצמית ויישום החלטת האו"ם 194 בנושא פליטים.


מנצור אמר: "האומות המאוחדות הבינו והכירו באסון הזה שפקד את העם הפלסטיני ובצורך להחיות אותו בעצרת הכללית, אחד האולמות הגדולים של האו"ם".


הוא ציין כי מושב שר פתוח יתקיים במועצת הביטחון ב-25 לחודש זה ינוהל על ידי נשיא מועצת הביטחון, שר החוץ הרוסי סרגיי לברוב ושר החוץ הפלסטיני ריאד אל-מליכי ישתתפו. בּוֹ.


מנצור ציין כי מושב השרים יעסוק בכל הנושאים, לרבות התקיפות שהתרחשו בעם הפלסטיני, מה שקרה במסגד אל-אקצא, במסגד הקדוש ובכנסיית הקבר, וההתקפות שהתרחשו במערב. בַּנק.

Tags

Share your opinion

הנשיא עבאס יישא נאום חשוב באו"ם בחודש הבא

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.