Tue 04 Apr 2023 11:11 am - Jerusalem Time

מל"טים רוסיים מכוונים לעיר הנמל אודסה באוקראינה

מל"טים רוסיים תקפו את עיר הנמל האסטרטגית אודסה באוקראינה , כך מסרו רשויות העיר בתחילת יום שלישי, בציטו "נזק".


"האויב תקף זה עתה את אודסה והאזור שלה עם מל"טים", נאמר בהודעה שפרסמה הרשויות המקומיות של העיר שפורסמה בפייסבוק, והוסיפה "יש נזק", מבלי לספק פרטים נוספים.


בהודעה צוטט יורי קרוק, ראש הממשל הצבאי של חבל אודסה, שאמר כי כוחות ההגנה האווירית של אוקראינה פועלים, המזהיר מפני אפשרות לגל שני של תקיפות. לא נמסרו פרטים נוספים באופן מיידי.


נמל הים השחור של אודסה היה יעד חופשה מועדף על אוקראינים ורוסים כאחד לפני תחילת הפלישה הרוסית לאוקראינה בפברואר אשתקד, ומאז הפלישה אודסה הופצצה מספר פעמים על ידי כוחות רוסים.


בינואר הזהיר אונסק"ו של האו"ם כי מרכז העיר אודסה, הרשום למורשת עולמית, נמצא בסכנה.

Tags

Share your opinion

מל"טים רוסיים מכוונים לעיר הנמל אודסה באוקראינה

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.