Thu 25 Sep 2025 10:58 am - Jerusalem Time

ניו יורק.. שיחות מצריות-אמריקאיות בנוגע למאמצים לסיים את

עיר ניו יורק חוותה שיחות מצריות-אמריקאיות בנוגע לדרכים לסיים את המלחמה שמנהלת ישראל בעזה זה שנתיים. זאת במהלך שני מפגשים שהתקיימו בין שר החוץ המצרי בדר עבד אל-עטי, עם מקבילו האמריקאי מארק רוביו, ושליח וושינגטון למזרח התיכון סטיב ויטקוף, לפי שני הודעות של משרד החוץ המצרי ביום חמישי.

עבד אל-עטי חידש במהלך המפגש עם רוביו את "הערכת הנשיא המצרי עבד אל-פתاح א-סיסי את המאמצים שמוביל הנשיא האמריקאי דונלד טראמפ כדי לעצור את המלחמה בעזה באופן מיידי". הוא אמר כי הפגישה "התקיימה באווירה חיובית", והדגיש את הצורך "להגביר את המאמצים המשותפים כדי לעצור את שפיכת הדם ולמנוע ניסי גירוש של הפלסטינים".

בתמיכה אמריקאית, ישראל מבצעת מאז 7 באוקטובר 2023 השמדה המונית בעזה, שהביאה למותם של 65,419 פלסטינים ו-167,160 פצועים, רובם ילדים ונשים, בנוסף לרעב שגרם למותם של 442 אנשים, בהם 147 ילדים.

Tags

Share your opinion

ניו יורק.. שיחות מצריות-אמריקאיות בנוגע למאמצים לסיים את

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.