Sat 20 Sep 2025 6:20 am - Jerusalem Time

ביום ה-715 ברציפות.. הכיבוש מחריף את מלחמתו על עזה: טבח מזעזע ורעב מוצהר ומניין השהידים חוצה

עם כניסת מלחמת השמד ההמונית על רצועת עזה ליום ה-715 שלה, ממשיך צבא הכיבוש בפעולותיו הצבאיות הנרחבות, ומשאיר עשרות שוהים ו פצועים מדי יום דרך סדרת טבח אכזרי, ומביא לאסון אנושי חסר תקדים דרך מצור חונק ומדיניות רעב שיטתית שהובילה להכרזה רשמית על רעב ברצועה.

צבא הכיבוש הגביר את התקפותיו האוויריות והארטילריות על עיר עזה, כהכנה לפעולה קרקעית קרובה שמטרתה לכבוש אותה לחלוטין, לפי גורמים ביטחוניים בצבא הכיבוש. ההפצצות כוונו ישירות לקבוצות של אזרחים, במיוחד לאלה הממתינים לקבל סיוע הומניטרי דל.

המקורות הרפואיים בעזה הודיעו ביום שישי על עלייה במספר הקורבנות של התוקפנות הנמשכת מאז השביעי באוקטובר 2023 ל-65,174 שוהים ו-166,071 פצועים, רובם המכריע ילדים ונשים.

Tags

Share your opinion

ביום ה-715 ברציפות.. הכיבוש מחריף את מלחמתו על עזה: טבח מזעזע ורעב מוצהר ומניין השהידים חוצה

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.