Tue 03 Jun 2025 8:43 am - Jerusalem Time

קמפיין של פשיטות ומעצרים בגדה המערבית

כוחות הכיבוש הישראליים פתחו במסע פשיטות ומעצרים בגדה המערבית עם שחר בבוקר יום שלישי.

בשכם, כוח כיבוש פרץ למחנה בלאטה עם שחר, פשט על מספר בתים בשכונת מגדושה, חיפש בהם וזרע הרס.

בינתיים, ג'יפים צבאיים פרצו לעיר ממחסום סרה מערבה, לכיוון רחוב אל-אקדמיה ורפידיה, מבלי שדווח על מעצרים.

בג'נין, כוחות הכיבוש הסתערו על העיירה יעבד ועצרו את הצעיר מוחמד עבד אל-רחמן פאיד לאחר שפשטו על ביתו וחיפשו אותו.

בינתיים, כוחות הכיבוש פשטו על הכפר זבדה ועצרו את תלמידי התיכון מואמן סופיאן אמרנה ורביע יאסר קבהא, לאחר שפשטו וחיפשו בבתיהם.

הכיבוש הגביר את פשיטותיו על עיירות וכפרים במחוז ג'נין מאז תחילת תוקפנותו על העיר ומחנה הפליטים ג'נין ב-21 בינואר, ופתח בקמפיין מסיבי של פשיטות על בתים, מעצרים ועצורים של אזרחים.

בחברון, כוחות הכיבוש עצרו את האחים עבד אל סלאם ונידאל אל-פספוס, ואת ראפאת שאהר אל-שרחה, לאחר שפשטו וחיפשו בבתיהם בעיר דורא.

כוחות הכיבוש הסתערו גם על מספר שכונות בעיר חברון ועל העיירה בית כחיל.

בבית לחם, כוחות הכיבוש הסתערו על העיר ועצרו את שני האחים, רמדאן נזאל רמדאן ראיה (בן 28) ואחיו חמזה (בן 30), לאחר שפשטו על ביתם בבית סאחור וחיפשו אותו.

Tags

Share your opinion

קמפיין של פשיטות ומעצרים בגדה המערבית

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.