Wed 19 Mar 2025 12:20 pm - Jerusalem Time

כוחות הכיבוש ממשיכים להסתער על העיירה סילוואד, עוצרים אזרח ופושטים על עשרות בתים.

מאז עלות השחר של יום רביעי, כוחות הכיבוש הישראלי המשיכו בפשיטות שלהם על העיירה סילוואד, מזרחית לרמאללה, ועצרו אזרח.


מקורות מקומיים דיווחו כי כוחות הכיבוש המשיכו בפשיטה על העיירה מאז עלות השחר, ועצרו את האזרח אחמד עותמאן חאמד (בן 49), תוך שהם עצרו עשרות אזרחים ובהמשך שחררו אותם לאחר שחקר אותם בשטח.


היא הוסיפה כי כוחות הכיבוש ערכו חיפוש בעשרות בתים בעיירה, כולל אלה של עצורים ואסירים משוחררים, תוך השחתה והתעסקות בתכולתם. הם גם תפסו מספר כלי רכב השייכים לתושבים המקומיים.


היא דיווחה כי כוחות הכיבוש פרסו מאות חיילים וכלי רכב צבאיים ברחבי השכונות והרחובות של העיירה, ושיבשו את כל היבטי החיים, לרבות מוסדות, בתי ספר ופעילות מסחרית.

Tags

Share your opinion

כוחות הכיבוש ממשיכים להסתער על העיירה סילוואד, עוצרים אזרח ופושטים על עשרות בתים.

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.