Wed 24 Apr 2024 5:39 pm - Jerusalem Time

מתנחלים מסתערים על מסגד איברהימי ועל העיר העתיקה של חברון

היום, יום רביעי, הסתערו מאות מתנחלים על מסגד איברהימי ועל העיר העתיקה בחברון, על רקע צעדים צבאיים נוקשים שהטילו כוחות הכיבוש על אזרחים באותם אזורים.


מקורות מקומיים מסרו כי מאות מתנחלים, מוגנים על ידי צבא הכיבוש, הסתערו על מסגד איברהימי והעיר העתיקה בחברון, שם ארגנו המתנחלים מספר צעדות פרובוקטיביות שהחלו מההתנחלויות וממאחזי ההתנחלויות שהוקמו על אדמות האזרחים בעיר. של חברון ומחוצה לה, לכיוון מסגד איברהימי והעיר העתיקה של חברון, באמצע צעדים צבאיים קפדניים שהטילו כוחות הכיבוש על האזרחים כדי להבטיח חדירות מתנחלים.


כוחות אלו הסלימו את צעדי הדיכוי שלהם נגד אזרחים, מנעו את תנועתם, אילצו את בעלי החנויות לסגור אותם וסגרו את כל המחסומים הצבאיים והשערים האלקטרוניים המובילים למסגד, כדי להבטיח את חדירתם של מתנחלים למסגד ולחצרותיו.


כוחות הכיבוש סגרו את מסגד איברהימי למתפללים מוסלמים, החל מהיום, יום רביעי, למשך יומיים, באמתלה של חגים יהודיים.

Tags

Share your opinion

מתנחלים מסתערים על מסגד איברהימי ועל העיר העתיקה של חברון

Newsletter

Be the first to know the most important breaking news as it happens.

Stay up to date with the latest news. Subscribe to our breaking news service delivered to your inbox daily.

By subscribing, you agree to our Terms and Conditions and Privacy Policy.